April?

Usch vad detta väder är tråkigt…
I torsdags, innan vi åkte till Hamar blev det riktigt töväder. Det var flera grader varmt och regn. Nu har det gått över till minusgrader igen, och detta har lett till att alla våra träningsvägar är täckta med blankis. Vi kan inte heller köra våra vanliga spår genom skogen som vi gör med släde då snön har töat bort… Även rasthagen är rena skridskobanan, så inte ens där kan hundarna få springa av sig utan att riskera sträckningar eller andra skador.
Detta är så trist och frustrerande, varför just mitt i tävlingssäsongen? Men att vi skulle klara oss utan is som hinder för träningen var antagligen för bra för att vara sant – vi slapp isen under höstträningen och fick riktigt mycket träning i hundarna, men det skulle tydligen inte få fortsätta…

Nu hoppas vi bara att det kommer snö som väderprognosen säger, och lägger sig på isen och fryser fast så att vi snart är igång med träningen igen!

Man får helg enkelt försöka hålla sig positiv och hoppas på att hundarna vilar sig i form!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/4c6/52373080/files/2015/01/img_2045.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/4c6/52373080/files/2015/01/img_2044.jpg
Detta är delar av våra träningsvägar. Dessa kör vi på under barmarksträningen, men har även använt de med släde upp till myrarna då det inte går att köra genom skogarna då det är alldeles för lite snö. Men nu går det varken att köra det ena eller det andra…

About majaantoniusson

Kennel Fenrisulven startade i slutet av 1980-talet och föder upp renrasiga Siberian Huskies. Under åren har vi i avelsarbetet strävat efter att bibehålla det rastypiska hos Siberian Huskyn, samtidigt som vi arbetat hårt och målinriktat för att om möjligt ytterligare förbättra dess egenskaper. Vi har fokuserat på aptit, tassar, mentalitet samt bättre uthållighet och fart.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s